U bent hier

Vakantiehuis Bad Bentheim Type Deluxe 10

Informatie
Naam: 
Vakantiehuis Bad Bentheim Type Deluxe 10
Plaats: 
Bad Bentheim
Regio: 
Nedersaksen
Land: 
Duitsland
Aanbieder: 
Resort Bad Bentheim
Algemene beschrijving: 
Vlakbij het charmante kuurstadje Bad Bentheim is een prachtig nieuw park verrezen: Ferienresort Bad Bentheim. U vindt hier luxe villa's, gebouwd onder architectuur en gegroepeerd in hofjes tussen bomen van honderden jaren oud. De geschiedenis en natuurlijke rijkdom van de streek lopen duidelijk door in het park. Het graafschap Bad Bentheim is een glooiend, bosrijk gebied. Hier komt u echt tot rust. Maak een mooie wandel- of fietstocht en geniet van een duik in het nabijgelegen zwembad of een bezoek aan de sauna. Of ontdek de rijke historie van de burcht en de bezienswaardigheden in de omgeving. Zin in wat meer vertier? Steden als Münster en Osnabrück liggen op korte afstand van het park.
Beschikbare accommodatie
Vrijstaande vakantiehuis voor 10 personen. Deze vakantiehuis is voorzien van 4 slaapkamers , waarvan 1 beneden met eigen badkamer. Daarnaast zijn er boven nog 2 badkamers waarvan 1 is uitgerust met een ligbad. De keuken is voorzien van vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en magnetron. Uiteraard is 1 van de slaapkamers voorzien van een 2e tv.
Vakantiepark
10 personen
4 slaapkamers

Grotevakantiehuizen.nl

Grotevakantiehuizen.nl is een vakantieportaal waar alle diensten en producten direct online te boeken zijn. Het aanbod van Grotevakantiehuizen.nl bestaat uit groepsaccommodaties in Europa en zijn van verschillende aanbieders.

Grote vakantiehuizen