U bent hier

Vakantiehuis Ferienresort Cochem Type FV12L

Informatie
Naam: 
Vakantiehuis Ferienresort Cochem Type FV12L
Plaats: 
Ediger-Eller
Regio: 
Rijnland-Palts
Land: 
Duitsland
Aanbieder: 
Roompot Vakanties
Algemene beschrijving: 
Prachtige vakantiehuizen en hoogwaardige faciliteiten maken dit park, gelegen in het schilderachtige heuvellandschap aan de Moezel, tot een bijzondere bestemming. Hier moet u zijn voor het goede leven! Op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens vindt u de Moezelstreek, een geliefd vakantiegebied bekend om zijn uitstekende wijnen. Ga daarom zeker wijnproeven bij een boer en wandelen langs de wijngaarden. Maar er is meer. Bezoek dorpjes vol vakwerkhuizen of één van de leuke speel- en dierentuinen in de omgeving. Ga mountainbiken of nordic walken. Maak een Moezelrondvaart of volg het fietspad langs de rivier.
Beschikbare accommodatie
Vrijstaande vakantiehuis. Gezellig met z'n allen weg? Deze vakatiehuis is geschikt voor 8 tot 12 personen en voorzien van alle comfort. Zo vindt u er o.a. een fijne woonkamer met vloerverwarming en dvd, luxe keuken met vaatwasser en combimagnetron, 5 slaapkamers (waarvan 1 beneden) en maarliefst 4 badkamers (waarvan 1 beneden) met ligbad, stoomdouche en sauna! Genieten maar!
Vakantiepark
12 personen
5 slaapkamers

Grotevakantiehuizen.nl

Grotevakantiehuizen.nl is een vakantieportaal waar alle diensten en producten direct online te boeken zijn. Het aanbod van Grotevakantiehuizen.nl bestaat uit groepsaccommodaties in Europa en zijn van verschillende aanbieders.

Grote vakantiehuizen