U bent hier

Vakantiehuis Hunzepark Type Wenakker

Informatie
Naam: 
Vakantiehuis Hunzepark Type Wenakker
Plaats: 
Gasselternijveen
Regio: 
Drenthe
Land: 
Nederland
Aanbieder: 
Hunzepark
Algemene beschrijving: 
Het kleinschalige Hunzepark ligt in hartje Drenthe, aan de flanken van de Hondsrug. De waterrijke omgeving biedt volop gelegenheid om te vissen, kanoën, zwemmen en varen. Specialiteit van het park zijn de vele outdoormogelijkheden; van zeskamp tot dagsurvival tot Highlandgames. Het recreatieteam vermaakt jong en oud met leuke activiteiten als bingo, playbackshow of kanofakkeltocht. De verblijfsmogelijkheden zijn groot: naast eenvoudige blokhutten en comfortabele chalets kunt u ook verblijven in luxe villa’s of bijvoorbeeld in een 40 persoons-groepsaccommodatie; er is voor elke wens een accommodatie!
Beschikbare accommodatie
Begane grond: woonkamer met open haard en dvd-speler, keuken met vaatwasser, magnetron en oven, tien slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een eenpersoons slaapbank, per kamer een badkamer met aangepaste douche en toilet voor mindervaliden. Verdieping: twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een eenpersoons slaapbank, badkamer met douche en toilet. Bij alle groepsaccommodaties van Hunzepark staat huiselijkheid voorop. U kunt zelf uw eten en drinken verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Daarnaast is bij dit type heel goed rekening gehouden met de (eventuele) beperkingen van oudere en mindervalide mensen.
Vakantiepark
36 personen
10 slaapkamers

Grotevakantiehuizen.nl

Grotevakantiehuizen.nl is een vakantieportaal waar alle diensten en producten direct online te boeken zijn. Het aanbod van Grotevakantiehuizen.nl bestaat uit groepsaccommodaties in Europa en zijn van verschillende aanbieders.

Grote vakantiehuizen