U bent hier

Informatie

Grotevakantiehuizen.nl is een vakantieportaal waar alle diensten en producten direct online te boeken zijn. Het aanbod van Grotevakantiehuizen.nl bestaat uit groepsaccommodaties in Europa. Deze accommodaties zijn van verschillende aanbieders welke overzichtelijk op de website worden getoond zodat u gemakkelijk een verblijf kunt zoeken en boeken.

Groepsaccommodatie kwaliteit en service

Grotevakantiehuizen.nl is geen touroperator of reisorganisatie, u boekt dus niet rechtstreeks bij Grotevakantiehuizen.nl, maar altijd bij een van onze partners. Als u als consument niet tevreden bent over de kwaliteit van de service van de partner bij wie u heeft geboekt, dan zal Grotevakantiehuizen.nl de eventuele klacht ook doorgeleiden naar de partner in kwestie. Ook voor zaken als annuleringen of veranderingen van een reservering of bijboekingen bijvoorbeeld, zult u in overleg moeten treden met des betreffende partner.

  • Er worden continu nieuwe vakantieparken aan de website toegevoegd
  • De beste aanbiedingen van verschillende aanbieders worden dagelijks voor u geselecteerd
  • Schrijf u in op de nieuwsbrief voor exclusieve aanbiedingen

Grotevakantiehuizen.nl

Grotevakantiehuizen.nl is een vakantieportaal waar alle diensten en producten direct online te boeken zijn. Het aanbod van Grotevakantiehuizen.nl bestaat uit groepsaccommodaties in Europa en zijn van verschillende aanbieders.

Grote vakantiehuizen