U bent hier

Libéma

Libema Vakantieparken - Brabantse gezelligheid en Afrikaans avontuur vinden elkaar op Vakantiepark Beekse Bergen. Op loopafstand van het safaripark met 1.250 wilde dieren(!) en ongekende water- en speelpret in Speelland Beekse Bergen, vindt u kampeerplaatsen, Chalets, blokhutten en Jungalows met een beestachtig leuke print!

Middenin Vakantiepark Beekse Bergen vindt u de Afrika Club. Vanaf daar heeft u uitzicht op het grote Victoriameer en het zandstrand. Binnen vindt u een restaurant (met onder meer een pizzeria en pannenkoekenrestaurant), het Kruger Kafé, een snackbar, een uitgebreide supermarkt en het Junglebad met verschillende glijbanen!

Op het Libema vakantiepark kunt u waterfietsen, midgetgolfen en vissen. Ook een avondje uit eten in het restaurant, smikkelen in de snackbar en een uitbundige plons in het subtropische Junglebad behoren tot de mogelijkheden. In en om de Afrika Club verzorgt het animatieteam tal van activiteiten en entertainment. Een gratis parktreintje zorgt ervoor dat u overal gemakkelijk naar toe kunt.Vleugje Afrika

Vakantie vieren op Vakantiepark Beekse Bergen heeft een Afrikaanse tint! Naast alle parkfaciliteiten zorgen de unieke Afrikaanse Jungalows ervoor dat een dagje in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen niet eindigt bij de uitgang van het safaripark. Alle Jungalows zijn voorzien van een zebra-, luipaard- of girafprint. Dat maakt vakantie vieren niet alleen leuk, maar ook beestachtig avontuurlijk! Ook de Afrikaanse camping met royale kampeerplaatsen en goed sanitair zorgen voor een geslaagde vakantie.

Grotevakantiehuizen.nl

Grotevakantiehuizen.nl is een vakantieportaal waar alle diensten en producten direct online te boeken zijn. Het aanbod van Grotevakantiehuizen.nl bestaat uit groepsaccommodaties in Europa en zijn van verschillende aanbieders.

Grote vakantiehuizen